Website prentenboek 'Dame Dollie doet drie dingen'

 

'Dame Dollie doet drie dingen' is een prentenboek voor kinderen vanaf ongeveer vijf jaar. Leonie maakte voor bij het boek een matchende website. Nu kan je alles rondom het project hier lezen: www.damedolliedoetdriedingen.nl

 

Het prentenboek heeft een eigenzinnig en humoristische stijl in tekst en illustraties. Dame Dollie  gaat over slapen en dromen: wat gebeurt echt en wat niet?

 

Dame Dollie doet drie dingen is tot stand gekomen door middel van een crowdfundingsactie bij Voor De Kunst (www.voordekunst.nl). Belangstellenden konden vooraf een bedrag doneren in ruil voor een of meerdere gesigneerde exemplaren van het boek, of een andere tegenprestatie.

"Ik help ondernemers met een creatieve, eigen stijl bij de grafische identiteit voor hun bedrijf. Zodat ze opvallen met een unieke uitstraling (grafisch ontwerp of webdesign) die precies bij ze past. En daarmee zelf hun ideale klant aantrekken."

- Leonie Gladdines

© Studio Sierlebons, Ontwerpbureau van Leonie Gladdines   • leonie@studiosierlebons.nl  •  0612591469 • Oosterhout, Noord-Brabant

Ontvang het gratis 5 stappenplan 'Uniek door vormgeving' en ontdek een manier om je eigen, creatieve stijl te vertalen naar een precies passende vormgeving voor een logo of website voor je bedrijf. Val op tussen alle anderen en trek je ideale klant aan!

* dit is handig om in te vullen