Website Ine Willems

 

Jugendstil, Alice in Wonderland en achter de coulisse van een theater! Deze drie thema's koos Ine Willems, (boek)vertaler en vertel-en verhaalkundige, voor haar nieuwe website.

Ik kreeg de opdracht om voor haar drie bedrijven, Narretief, de Vertalerij en Het Literair Vertaalatelier, een website te ontwerpen met een eigen stijl en logo per bedrijf. En of ik vooral een beetje tegen de gevestigde orde wilde aantrappen ;) Het mocht wel eens anders dan anders!

 

Ik begon met het maken van 3 moodboards (een verzameling van kleuren en afbeeldingen) zodat ik heel duidelijk kon communiceren over de uitstraling per bedrijf. De thema's en moodboards hebben zich ontwikkeld tot sferen die ik heb gebruikt bij het vormgeven van de website.

 

Bij de drie sferen ontwierp ik 3 logo's. En een beeldmerk: een narrenkap als herkenbaar symbool voor alledrie de bedrijven die je overal terug ziet. Want het zijn drie verschillende bedrijven die ieder een eigen vakgebied vertegenwoordigen (uitgeven, boekvertalen en vakverdieping (o.a.)) maar de overkoepelende factor is Ine.

 

Voor de contact- en blogpagina's ontwierp ik nog een vierde lijn: met een warme, maar wat zakelijkere uitstraling. De Ine-lijn.

 

Oja en stiekem zijn het twee websites, een in het Nederlands en een in het Engels!

 

Ga snel kijken!

 

Bezoek de website: www.vertalerij.nl

 

"Ik help ondernemers met een creatieve, eigen stijl bij de grafische identiteit voor hun bedrijf. Zodat ze opvallen met een unieke uitstraling (grafisch ontwerp of webdesign) die precies bij ze past. En daarmee zelf hun ideale klant aantrekken."

- Leonie Gladdines

© Studio Sierlebons, Ontwerpbureau van Leonie Gladdines   • leonie@studiosierlebons.nl  •  0612591469 • Oosterhout, Noord-Brabant

Ontvang het gratis 5 stappenplan 'Uniek door vormgeving' en ontdek een manier om je eigen, creatieve stijl te vertalen naar een precies passende vormgeving voor een logo of website voor je bedrijf. Val op tussen alle anderen en trek je ideale klant aan!

* dit is handig om in te vullen