Website Hart voor je voeten

 

Paniek! Was er bij Caroline (voetreflextherapeute). Er was haar voor een redelijk goedkoop bedrag een website aangeboden. Het eerste resultaat had ze binnen maar er was niet geluisterd naar haar wensen. Ze probeerde contact te zoeken, maar de makers waren altijd onbereikbaar. Haar geld was weg en er kwam dus helemaal geen website ...

 

Via een vriendin kwam ze bij mij terecht.

Of ik in 1,5 week (op tijd voor de openingsborrel voor haar nieuwe praktijk) voor haar een website zou kunnen maken? Natuurlijk!

 

We spraken over haar eigen wensen en ideeën. Ik stelde vragen om meer te weten te komen over haar karakter, daarop antwoordde ze: gevoelig, eerlijk, maar soms iets te goedgelovig ;) Over welke mensen ze waarbij helpt: ze geeft speciale massages aan mensen met gewrichtspijnen, spijsverteringsproblemen en hoofdpijn maar helpt ook mensen die last hebben van een depressie of burn out.

 

En ik maakte in 1,5 week (incl. Paasweekend) een website voor Caroline. Een website precies passend bij haar persoonlijkheid, waar haar doelgroep een positief gevoel bij krijgt en waardoor Caroline nog meer mensen kan helpen.

Bezoek de website: www.carolinehartvoorjevoeten.nl

 

"Ik help ondernemers met een creatieve, eigen stijl bij de grafische identiteit voor hun bedrijf. Zodat ze opvallen met een unieke uitstraling (grafisch ontwerp of webdesign) die precies bij ze past. En daarmee zelf hun ideale klant aantrekken."

- Leonie Gladdines

© Studio Sierlebons, Ontwerpbureau van Leonie Gladdines   • leonie@studiosierlebons.nl  •  0612591469 • Oosterhout, Noord-Brabant

Ontvang het gratis 5 stappenplan 'Uniek door vormgeving' en ontdek een manier om je eigen, creatieve stijl te vertalen naar een precies passende vormgeving voor een logo of website voor je bedrijf. Val op tussen alle anderen en trek je ideale klant aan!

* dit is handig om in te vullen