Website van Bonewald Luthiers

 

Zua en Levi van Bonewald Luthiers: muzikale, creatieve instrumentenbouwers, wilden een website waarin hun instrumenten centraal zouden staan.
Een klassieke vormgeving met de nadruk op het ambacht. Een plek voor een uitgebreid portfolio waar je een goed beeld krijgt van de instrumenten die ze maken en veel sfeerfoto's.

Het product staat centraal, maar toch springen de visie en stijlvolle persoonlijkheid van deze muzikale ondernemers eruit.

Bekijk de website hier: www.bonewaldluthiers.com

"Ik help ondernemers met een creatieve, eigen stijl bij de grafische identiteit voor hun bedrijf. Zodat ze opvallen met een unieke uitstraling (grafisch ontwerp of webdesign) die precies bij ze past. En daarmee zelf hun ideale klant aantrekken."

- Leonie Gladdines

© Studio Sierlebons, Ontwerpbureau van Leonie Gladdines   • leonie@studiosierlebons.nl  •  0612591469 • Oosterhout, Noord-Brabant

Ontvang het gratis 5 stappenplan 'Uniek door vormgeving' en ontdek een manier om je eigen, creatieve stijl te vertalen naar een precies passende vormgeving voor een logo of website voor je bedrijf. Val op tussen alle anderen en trek je ideale klant aan!

* dit is handig om in te vullen