Website van Amanda Sauerkraut

 

Hierboven staat het ontwerp voor de nieuwe website van Amanda Sauerkraut: gastvrouw en presentatrice met eigen theatershows.

 

Amanda wilde het theatrale en humoristische aspect van haar theatershows terug zien. Het publiek moest zich tijdens een bezoek aan de website minstens een uur kunnen vermaken met liedjes, foto's en video's. Ook haar liefde voor krullen, bloemen, glitters en pailletten mocht niet ontbreken.

 

Het resultaat is een website met bloemetjesbehang, collages vol glitters, pailletten en patronen. Een plek waar  ze haar publiek kan verwelkomen met haar eigen stem, video's en een Q&A-pagina waarop haar fans vragen kunnen stellen. Door de eigen inbreng van Amanda Sauerkraut is het een hele eigen, persoonlijke website geworden. Echt een plek waar ze zichzelf is.

Bekijk de website hier: www.amandasauerkraut.nl

 

"Ik help ondernemers met een creatieve, eigen stijl bij de grafische identiteit voor hun bedrijf. Zodat ze opvallen met een unieke uitstraling (grafisch ontwerp of webdesign) die precies bij ze past. En daarmee zelf hun ideale klant aantrekken."

- Leonie Gladdines

© Studio Sierlebons, Ontwerpbureau van Leonie Gladdines   • leonie@studiosierlebons.nl  •  0612591469 • Oosterhout, Noord-Brabant

Ontvang het gratis 5 stappenplan 'Uniek door vormgeving' en ontdek een manier om je eigen, creatieve stijl te vertalen naar een precies passende vormgeving voor een logo of website voor je bedrijf. Val op tussen alle anderen en trek je ideale klant aan!

* dit is handig om in te vullen