Website van Amanda Sauerkraut

 

Hierboven staat het ontwerp voor de nieuwe website van Amanda Sauerkraut: gastvrouw en presentatrice met eigen theatershows.

 

Amanda wilde het theatrale en humoristische aspect van haar theatershows terug zien. Het publiek moest zich tijdens een bezoek aan de website minstens een uur kunnen vermaken met liedjes, foto's en video's. Ook haar liefde voor krullen, bloemen, glitters en pailletten mocht niet ontbreken.

 

Het resultaat is een website met bloemetjesbehang, collages vol glitters, pailletten en patronen. Een plek waar  ze haar publiek kan verwelkomen met haar eigen stem, video's en een Q&A-pagina waarop haar fans vragen kunnen stellen. Door de eigen inbreng van Amanda Sauerkraut is het een hele eigen, persoonlijke website geworden. Echt een plek waar ze zichzelf is.

Bekijk de website hier: www.amandasauerkraut.nl

 

"Het is mijn missie om beeldend kunstenaars en ondernemers in de creatieve sector zo goed mogelijk te helpen bij de (grafische) vormgeving van hun project zodat kunst en creativiteit gezien wordt en het de aandacht krijgt die het verdient." - Leonie Gladdines

© Studio Sierlebons, Ontwerpbureau van Leonie Gladdines   • leonie@studiosierlebons.nl  •  0612591469 • Oosterhout, Noord-Brabant

Studio Sierlebons
Keizersdam 81 4908 BEOosterhout
Tel: 0612591469