Reviews

"Via een vriendin kwam ik  bij Leonie terecht voor het maken van mijn website, logo en flyer. Haar persoonlijke manier van werken en ontwerpen sprak mij meteen aan. Na een fijne ontmoeting en het doorspreken van mijn wensen via een moodboard kwam al snel de eerste versie, die al super verrassend was.

De kleurencombinatie en unieke vormgeving zijn doeltreffend en pakkend. De contacten en mooie ideeën hebben geleid tot een hele fijne samenwerking. Leonie heeft voor mij een super mooie website gemaakt, die persoonlijk en tijdloos is.

De reacties zijn allemaal zo mooi en dit dankzij Leonie die haar liefde voor haar zo vak zo goed laat zien in haar werk. Voor een unieke website is Leonie DE aangewezen persoon. One of a kind! Super bedankt Leonie"

 

"Dankzij Leonie heb ik nu een wonderschone, helemaal op maat gemaakte website voor mijn bedrijf. Ik ben er heel erg trots op en blij mee. Krijg er veel lovende reacties op. Vooral ook vanwege de creatieve, eigenzinnige vormgeving, smaakvolle en professionele uitstraling. En helemaal bij mij passend. Dat is ook, wat ik van veel mensen die mij kennen, als reactie krijg.

 

Ik wilde een doeltreffende gebruikersvriendelijke site die bij mij past en duidelijk maakt, wie ik ben en wat ik te bieden heb. En die voor anderen makkelijk te lezen en te begrijpen is. Leonie gaat heel zorgvuldig te werk om te weten te komen wie je bent en wat je precies wilt. Daarom komt ze ook bij je thuis om hierdoor een compleet beeld te krijgen. Aansluitend ga je aan de slag met het maken van een moodboard. Daarna is er veelvuldig overleg met toepasbare voorstellen en ideeën van Leonie haar kant en bouw je zo stap voor stap de site op, naar wens.

Ze doet dit allemaal met geduld, vriendelijkheid en professioneel. Ze is flexibel en snel m.b.t. iedere verandering en denkt over alles mee.

Het eindresultaat is prachtig en de samenwerking is heel erg plezier. Je mag heel blij zijn als zij een website voor je gaat maken. Een perfecte start om een succesvol bedrijf te gaan starten. Heel erg bedankt!"

 

Annet Troost, website: www.juffrouwtroost.nl

"Leonie denkt 'out of the box' en probeert je vastgeroeste brein mee te nemen naar de creatieve wereld van eindeloze mogelijkheden. Waar ik kwam met een vage beschrijving en een standaard idee voor mijn logo, weet zij dit uit te werken tot een mooi uniek concept. De samenwerking verliep erg prettig en de communicatie is duidelijk en helder. Heel erg bedankt voor het ontwerpen van mijn mooie logo voor OKAPIE en het meehelpen naar het zoeken van een eigen huisstijl."

 

Dominique Groen, sieradenlijn OKAPIE

"Leonie heeft een prachtige website voor mij gemaakt. Na een goed gesprek, een moodboard, een kleurenpalet en een fotosessie is er ineens een website, helemaal 'op mijn lijf geschreven'. Dat blijkt ook uit de reacties: 'dit ben jij, dit past echt bij jou'. Er was zelfs iemand die zei 'ik kom al tot rust als ik jouw website zie'. Precies wat ik wilde bereiken. Leonie, bedankt voor je inbreng en de fijne samenwerking!"

 

Han Polman, coach voor persoonlijke ontwikkeling

Website: www.hanpolmancoaching.nl

"Leonie heeft voor mij een prachtige website gemaakt. Ik heb de samenwerking als heel prettig ervaren, Leonie luistert heel goed naar wat je wil en komt dan met verrassende ideeën.

Het is helemaal geworden zoals ik het voor ogen had. Ik ben er dan ook ontzettend blij mee. Leonie denkt echt aan alles en zorgt er ook voor dat de website online komt.

Ik kan alleen maar zeggen, neem contact op met Leonie als je iets moois wilt, zij maakt het met alle liefde en plezier voor je."

 

Caroline van den Broek, voetreflextherapeut

Website: www.carolinehartvoorjevoeten.nl

"Voor iedereen die wil weten wie er verantwoordelijk is voor die fabelhaft mooie beelden en de slimme indeling van de website: dat is Leonie Gladdines van Studio Sierlebons, een dame met een neus - een néúsje, mijn beste - voor sfeer en schoonheid én een scherp oog voor praktische toepasbaarheid. En de kers op de taart is dat ze goed overleg pleegt, duidelijke afspraken maakt, zich daaraan houdt en volmaakt bedaard blijft."

 

Ine Willems, vertel- en verhaalkundige, (boek)vertaler

Website: www.vertalerij.nl

"Wat zijn we blij met de nieuwe site van Amanda Sauerkraut!  Leonie heeft haar eigen creatieve stempel gedrukt op het geheel, maar met oog en oor voor onze wensen en ideeën. Ze maakte een moodboard om te peilen of ze qua sfeer goed zat (ja, meteen raak!), ze luisterde goed, dacht mee, stond open voor onze inbreng, probeerde dingen uit maar draaide die ook in no time weer terug als de vorige versie tóch beter beviel, en zo kreeg de nieuwe site meer en meer vorm.

We raakten steeds enthousiaster: kon dit er ook nog bij? ("tuurlijk"), zou het leuk zijn als ...? ("ja wie weet, we proberen het uit"), oh sorry, het wordt toch een andere foto ("geen probleem"). Zo werd het een gezamenlijk proces, waarbij Leonie de technische touwtjes op een prettige manier in handen hield. Het uiteindelijke resultaat overtreft onze verwachtingen! Heel erg bedankt, Leonie!"

 

Tim Gladdines (alias Amanda Sauerkraut)

en Melanie Pelzer (PA van Amanda Sauerkraut)

Website: www.amandasauerkraut.nl

"Beste Leonie,

Je hebt ons erg goed geholpen met het ontwerpen van onze logo’s en website. Het was misschien niet iets alledaags, maar we zijn wel tot een resultaat gekomen wat goed bij ons past.

We vonden het fijn dat er altijd de mogelijkheid was om aanpassingen te maken waar nodig, zo zijn we echt tot een persoonlijk resultaat gekomen. Soms was het veel heen en weer geschrijf, en toch maar weer net een tikje anders maken, maar om iets moois te maken is nou eenmaal tijd nodig. Hartelijk dank voor je hulp, en voornamelijk voor de ruimte die je hebt gegeven zodat onze inbreng goed gebruikt werd. Dit vinden wij erg belangrijk, en het resultaat is dan ook erg mooi!"

 

Zua Bonewald & Levi Bonewald,

Bonewald Luthiers

Website: www.bonewaldluthiers.com

"De samenwerking met Leonie was erg prettig. Ik heb haar een aantal basiselementen gegeven die ik graag in mijn logo verwerkt wilde zien, maar daarnaast vooral de creativiteit van Leonie benut.

Leonie gaat erg flexibel om met de feedback en maakte een ontwerp dat perfect aansloot bij mijn wensen. Ik raad Studio Sierlebons dan ook zeker aan!"

 

Denise Bergshoeff,

Denise’s Bakery

"Hoi Leonie,

De print is prachtig!

Hij is goed aangekomen en met veel zorg ingepakt, precies op de manier zoals ik het ook zou doen. Mensen die aan details doen vind ik geweldig. Hij krijgt een ereplekje in de slaapkamer want daar zie ik hem het vaakst. Heel erg bedankt, ik ben er erg blij mee!"

 

Dyonne

"Ik werkte samen met Leonie aan de NFA afstudeerfilm ‘Sacred Defense’: een heftig verhaal, uitdagend voor art! (Oorlogssituatie jaren 80 in Iran, gefilmd in Amsterdam).

Samen met de rest van de crew hebben we een mooie geloofwaardige film neergezet die vele prijzen heeft mogen ontvangen. De samenwerking met Leonie heb ik als zeer goed ervaren, het was een heftig project maar de sfeer was altijd goed! Samen werkten we ook met veel plezier aan de NTR kort! ‘In the Pitt’ en de Cinekid openingsfilm ‘One Happy Day’. Kortom een veelzijdige collega waar ik graag mee samen werk."

 

Jasper Fernhout,

art director

"Leonie is enthousiast, betrokken en zeer oplossingsgericht. Steeds als ik met haar samenwerk, leest ze mijn teksten aandachtig en maakt ze vervolgens prachtige, vaak humoristische, illustraties in haar heel eigen specifieke stijl. Haar illustraties verbeelden niet gewoon het verhaal maar voegen altijd iets toe, zodat haar werk echt een meerwaarde vormt.

Leonie heeft aandacht voor het geheel en voor het détail, ze is betrouwbaar en eerlijk, en staat altijd open voor

een dialoog."

 

Tim Gladdines,

Docent - Trainer - Acteur - Regisseur  Performer - Schrijver - Vertaler

"Ik help ondernemers met een creatieve, eigen stijl bij de personal branding van hun bedrijf. Zodat ze opvallen met een unieke uitstraling (grafisch ontwerp en webdesign) die precies bij ze past. En daarmee zelf hun ideale klant aantrekken."

- Leonie Gladdines

© Studio Sierlebons, Ontwerpbureau van Leonie Gladdines   • leonie@studiosierlebons.nl  •  0612591469 • Oosterhout, Noord-Brabant

 

 

Gratis vrijblijvend, oriënterend gesprek

We overleggen samen over alle ideeën en mogelijkheden.

 

Gratis moodboard

Om de uitstraling en sfeer van je logo of  website heel duidelijk en beeldend te communiceren maak ik voordat we aan een ontwerp beginnen een moodboard. Dat is een verzameling afbeeldingen van gedachten, sfeer en associaties. Zo check je snel of we op 1 lijn zitten.

 

Altijd bereikbaar

 

Veilig en betrouwbaar

 

Veel persoonlijk contact en overleg

Ik ga met jou een persoonlijke samenwerking aan.

Ik kom bij je thuis om te overleggen, of we bellen en hebben veel contact via de e-mail.

 

 

Eigen inbreng

Er is alle ruimte voor je eigen inbreng, wensen en ideeën.

Aanpassingen aan bijvoorbeeld een website blijven altijd mogelijk.

 

Altijd een uniek ontwerp

Een website of logo wordt helemaal op maat gemaakt in jouw eigen, unieke stijl. Ik maak geen gebruik van standaard templates zoals Wordpress. In plaats daarvan maak ik voor jou iets unieks.

 

Brede artistieke vertegenwoordiging

Je kunt hier terecht voor zowel een logo, visitekaartje, flyer en folder als een website.

 

Geen onverwachte kosten

 

Gratis extra service

Je visitekaartje is klaar! Maar wat nu? Bij wie moet je ze laten drukken? Wie heeft de beste prijs/kwaliteit verhouding? Deze zorgen kan ik voor je uit handen nemen. Ik geef je een overzicht van de beste opties en de optie waar jij voor kiest voer ik voor je uit.

 

 

 

Gratis tools, werkwijze en voorwaarden van Studio Sierlebons.