Reviews

Hier vertellen opdrachtgevers van Studio Sierlebons over hun ervaringen tijdens het maken van bijvoorbeeld een website of logo:

 

 

"Leonie denkt 'out of the box' en probeert je vastgeroeste brein mee te nemen naar de creatieve wereld van eindeloze mogelijkheden. Waar ik kwam met een vage beschrijving en een standaard idee voor mijn logo, weet zij dit uit te werken tot een mooi uniek concept. De samenwerking verliep erg prettig en de communicatie is duidelijk en helder. Heel erg bedankt voor het ontwerpen van mijn mooie logo voor OKAPIE en het meehelpen naar het zoeken van een eigen huisstijl."

 

Dominique Groen, sieradenlijn OKAPIE

 

 

"Leonie heeft een prachtige website voor mij gemaakt. Na een goed gesprek, een moodboard, een kleurenpalet en een fotosessie is er ineens een website, helemaal 'op mijn lijf geschreven'. Dat blijkt ook uit de reacties: 'dit ben jij, dit past echt bij jou'. Er was zelfs iemand die zei 'ik kom al tot rust als ik jouw website zie'. Precies wat ik wilde bereiken.

Leonie, bedankt voor je inbreng en de fijne samenwerking!"

 

Han Polman, coach voor persoonlijke ontwikkeling

Website: www.hanpolmancoaching.nl

 

 

 

"Leonie heeft voor mij een prachtige website gemaakt. Ik heb de samenwerking als heel prettig ervaren, Leonie luistert heel goed naar wat je wil en komt dan met verrassende ideeën.

Het is helemaal geworden zoals ik het voor ogen had. Ik ben er dan ook ontzettend blij mee. Leonie denkt echt aan alles en zorgt er ook voor dat de website online komt.

Ik kan alleen maar zeggen, neem contact op met Leonie als je iets moois wilt, zij maakt het met alle liefde en plezier voor je."

 

Caroline van den Broek, voetreflextherapeut

Website: www.carolinehartvoorjevoeten.nl

 

 

 

"Voor iedereen die wil weten wie er verantwoordelijk is voor die fabelhaft mooie beelden en de slimme indeling van de website: dat is Leonie Gladdines van Studio Sierlebons, een dame met een neus - een néúsje, mijn beste - voor sfeer en schoonheid én een scherp oog voor praktische toepasbaarheid. En de kers op de taart is dat ze goed overleg pleegt, duidelijke afspraken maakt, zich daaraan houdt en volmaakt bedaard blijft."

 

Ine Willems, vertel- en verhaalkundige, (boek)vertaler

Website: www.vertalerij.nl

 

 

 

"Wat zijn we blij met de nieuwe site van Amanda Sauerkraut!  Leonie heeft haar eigen creatieve stempel gedrukt op het geheel, maar met oog en oor voor onze wensen en ideeën. Ze maakte een moodboard om te peilen of ze qua sfeer goed zat (ja, meteen raak!), ze luisterde goed, dacht mee, stond open voor onze inbreng, probeerde dingen uit maar draaide die ook in no time weer terug als de vorige versie tóch beter beviel, en zo kreeg de nieuwe site meer en meer vorm.

We raakten steeds enthousiaster: kon dit er ook nog bij? ("tuurlijk"), zou het leuk zijn als ...? ("ja wie weet, we proberen het uit"), oh sorry, het wordt toch een andere foto ("geen probleem"). Zo werd het een gezamenlijk proces, waarbij Leonie de technische touwtjes op een prettige manier in handen hield. Het uiteindelijke resultaat overtreft onze verwachtingen! Heel erg bedankt, Leonie!"

 

Tim Gladdines (alias Amanda Sauerkraut)

en Melanie Pelzer (PA van Amanda Sauerkraut)

Website: www.amandasauerkraut.nl

 

 

 

"Beste Leonie,

Je hebt ons erg goed geholpen met het ontwerpen van onze logo’s en website. Het was misschien niet iets alledaags, maar we zijn wel tot een resultaat gekomen wat goed bij ons past.

We vonden het fijn dat er altijd de mogelijkheid was om aanpassingen te maken waar nodig, zo zijn we echt tot een persoonlijk resultaat gekomen. Soms was het veel heen en weer geschrijf, en toch maar weer net een tikje anders maken, maar om iets moois te maken is nou eenmaal tijd nodig. Hartelijk dank voor je hulp, en voornamelijk voor de ruimte die je hebt gegeven zodat onze inbreng goed gebruikt werd. Dit vinden wij erg belangrijk, en het resultaat is dan ook erg mooi!"

 

Zua Bonewald & Levi Bonewald,

Bonewald Luthiers

Website: www.bonewaldluthiers.com

 

 

 

"De samenwerking met Leonie was erg prettig. Ik heb haar een aantal basiselementen gegeven die ik graag in mijn logo verwerkt wilde zien, maar daarnaast vooral de creativiteit van Leonie benut.

Leonie gaat erg flexibel om met de feedback en maakte een ontwerp dat perfect aansloot bij mijn wensen. Ik raad Studio Sierlebons dan ook zeker aan!"

 

Denise Bergshoeff,

Denise’s Bakery

 

 

 

"Hoi Leonie,

De print is prachtig!

Hij is goed aangekomen en met veel zorg ingepakt, precies op de manier zoals ik het ook zou doen. Mensen die aan details doen vind ik geweldig. Hij krijgt een ereplekje in de slaapkamer want daar zie ik hem het vaakst. Heel erg bedankt, ik ben er erg blij mee!"

 

Dyonne

 

 

 

"Ik werkte samen met Leonie aan de NFA afstudeerfilm ‘Sacred Defense’: een heftig verhaal, uitdagend voor art! (Oorlogssituatie jaren 80 in Iran, gefilmd in Amsterdam).

Samen met de rest van de crew hebben we een mooie geloofwaardige film neergezet die vele prijzen heeft mogen ontvangen. De samenwerking met Leonie heb ik als zeer goed ervaren, het was een heftig project maar de sfeer was altijd goed! Samen werkten we ook met veel plezier aan de NTR kort! ‘In the Pitt’ en de Cinekid openingsfilm ‘One Happy Day’. Kortom een veelzijdige collega waar ik graag mee samen werk."

 

Jasper Fernhout,

art director

 

 

 

"Leonie is enthousiast, betrokken en zeer oplossingsgericht. Steeds als ik met haar samenwerk, leest ze mijn teksten aandachtig en maakt ze vervolgens prachtige, vaak humoristische, illustraties in haar heel eigen specifieke stijl. Haar illustraties verbeelden niet gewoon het verhaal maar voegen altijd iets toe, zodat haar werk echt een meerwaarde vormt. Leonie heeft aandacht voor het geheel en voor het détail, ze is betrouwbaar en eerlijk, en staat altijd open voor een dialoog."

 

Tim Gladdines,

Docent - Trainer - Acteur - Regisseur  Performer - Schrijver - Vertaler

 

 

 

"Beste Leonie,

Dank je wel voor je mooie boek MAGNEET, het ziet er heel verzorgd en professioneel uit allemaal. Mijn complimenten. Mooi dat het gelukt is om het uit te geven, een collectors item!"

 

Ruud van Empel

Kunstenaar en fotograaf

 

 

Hieronder vertellen lezers van het prentenboek 'Dame Dollie doet drie dingen (illustraties en vormgeving: Leonie Gladdines) wat ze van het boek vonden:

 

"Het tweede project van Tim Gladdines en Leonie Gladdines is een schitterend prentenboek voor kinderen vanaf 5 jaar. Om in de geest van het boek te blijven, kun je er drie dingen mee doen: kijken, lezen en beleven, met zo af en toe de ogen dicht. Omdat het soms echt spannend wordt!"

- Gina Vodegel

 

 

"Dank voor het prachtige boek! Op die manier vergt “sponseren” geen moeite. Ik hoop dat er nog veel mensen zijn die ook zo aangenaam verrast willen worden.

Ik zal het in elk geval doorvertellen."

- Frans Blom

 

 

"Het boek ontlokte mijzelf en mijn twee kinderen van 10 jaar een heuse harde schaterlach! Heel goed gedaan Tim en Leonie!"

- Eefje Goudappel-Baats

 

 

"Hoi Leonie en Tim

Dank je wel voor dit grappige en verrassende prentenboek. Zowel de tekst als de illustraties zijn erg origineel.

Fijn boek, dank je wel."

- Jacques Vriens

"Ik help ondernemers met een creatieve, eigen stijl bij de grafische identiteit voor hun bedrijf. Zodat ze opvallen met een unieke uitstraling (grafisch ontwerp of webdesign) die precies bij ze past. En daarmee zelf hun ideale klant aantrekken."

- Leonie Gladdines

© Studio Sierlebons, Ontwerpbureau van Leonie Gladdines   • leonie@studiosierlebons.nl  •  0612591469 • Oosterhout, Noord-Brabant

Ontvang het gratis 5 stappenplan 'Uniek door vormgeving' en ontdek een manier om je eigen, creatieve stijl te vertalen naar een precies passende vormgeving voor een logo of website voor je bedrijf. Val op tussen alle anderen en trek je ideale klant aan!

* dit is handig om in te vullen