Elke opdracht is anders. Maar ik snap dat je benieuwd bent naar de kosten voor bijvoorbeeld het ontwerpen van een logo of website. Hieronder heb ik de prijzen verdeeld in categorieën. Het kan natuurlijk zo zijn dat de prijs voor jouw vraag er niet tussen staat. Je mag altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

 

Nóg leuker: vraag gratis een moodboard aan!

Hiermee krijg je gratis de mogelijkheid om kennis te maken met de werkwijze van Leonie van Studio Sierlebons en het is meteen een leuke manier om op een beeldende wijze te brainstormen over de vormgeving van jouw product.

 

Wat houdt een moodboard precies in?

Een moodboard is een verzameling afbeeldingen van associaties, sfeer en beelden waarmee we heel duidelijk kunnen communiceren over wat wel of niet bij je product past. Veel woorden betekenen voor iedereen iets anders. 'Stoer' bijvoorbeeld, betekent voor de een 'suf' en voor de ander juist 'heftig' en 'chique' kan voor de een 'stijlvol' betekenen maar voor de ander juist 'saai'.

Door uitwisseling van ideeën starten we een beeldende communicatie waarbij je meteen kan reageren, en maken we samen een ontwerp wat precies past bij jouw idee. Bekijk hier voorbeelden van moodboards.

 

Hoe verloopt het werkproces?

Ik probeer me uiteraard zo goed mogelijk in te leven in jouw idee, product of dienst en ik zal er alles aan doen om voor jou een passend ontwerp te maken. Voor een bepaald bedrag krijg je een ontwerp dat bestaat uit een aantal voorstellen en een aantal correctierondes. Dit laat ik je van tevoren weten. Het kan natuurlijk zo zijn dat er na deze voorstellen en rondes nog een extra ronde nodig is. Daar overleggen we dan samen over. Om misverstanden uit de weg te gaan, bied ik je voordat we aan het ontwerpproces beginnen een gratis moodboard aan. Zo starten we een beeldende communicatie die voor ons allebei een helder beeld oplevert van de elementen die wel of juist niet bij jou passen. Dit moodboard zou daarna te vertalen moeten zijn naar alle ontwerpuitingen die bij jouw product of dienst horen.

 

 

Prijzen grafisch ontwerp

Moodboard om te checken wat bij jou past: Gratis!

Visitekaartje vanaf: €47 excl. btw

Flyer vanaf: €77 excl. btw

Uitnodiging of poster vanaf: €227 excl. btw

Vormgeving identiteit/huisstijl bedrijf vanaf: €637 excl. btw

 

Kosten logo design:

Moodboard om te checken wat bij jou past: Gratis!

Uitwerking bestaand logo: €105 excl. btw

Logo design Basis: €147 excl. btw hiervoor krijg je 2 voorstellen en 3 correctierondes.

Logo design Luxe: €297 excl. btw hiervoor krijg je 4 voorstellen en 5 correctierondes.

Logo design VIP:  €397 excl. btw hiervoor krijg je 6 voorstellen en 8 correctierondes

 

Voorstellen zijn verschillende richtingen/lettertypes/sferen waar je uit kunt kiezen:

de kant die het logo op moet gaan. Correctierondes zijn aanpassingen die worden gedaan aan het ontwerp.

 

Prijzen custom en responsive webdesign

Moodboard om te checken wat bij jou past: Gratis!

De kosten voor een website op maat liggen, afhankelijk van wat het doel is van de website, tussen de €800 en €1200 excl. btw.

 

Prijzen artwork of illustratie

Illustratie laten maken:  vanaf 175 euro excl. btw

Artwork voor aan de muur uit deze online galerie: prijzen vanaf 47 euro excl. btw. (laat duidelijk weten om welk werk het gaat. Vul hiervoor dit formulier in.

 

Prijzen production design, art direction of locatiescout voor film en tv

Locaties voor film/tv €200 excl. btw (dagprijs)

Art director of production designer voor film of tv: dagprijs in overleg.

 

Ik werk via de payroll-organisatie Tentoo.

Kijk hier voor meer informatie: www.tentoo.nl

 

Het lijkt me leuk om samen te werken!

Leonie Gladdines

Hoeveel geld ga je in een ontwerp investeren?

"Ik help ondernemers met een creatieve, eigen stijl bij de grafische identiteit voor hun bedrijf. Zodat ze opvallen met een unieke uitstraling (grafisch ontwerp of webdesign) die precies bij ze past. En daarmee zelf hun ideale klant aantrekken."

- Leonie Gladdines

© Studio Sierlebons, Ontwerpbureau van Leonie Gladdines   • leonie@studiosierlebons.nl  •  0612591469 • Oosterhout, Noord-Brabant

Studio Sierlebons
Keizersdam 81 4908 BEOosterhout
Tel: 0612591469