Samenwerken?

 

Ik help jou je eigen, creatieve stijl te ontdekken en verder te ontwikkelen zodat jouw unieke wereld zichtbaar wordt voor anderen. Door dicht bij jezelf te blijven, te kijken naar je karaktereigenschappen, achtergrond en visie ontstaat je unieke merkidentiteit. Je persoonlijke stijl. Jouw Personal Branding.

 

 

Mogelijkheden

>> Krijg je graag gratis begeleiding?

Kijk eens bij mijn gratis aanbod en kies de methode die het beste bij je past.

 

>> Online training Personal Branding voor 197 euro excl. btw.

8 lessen vol waardevolle informatie waarmee je zelf in je eigen tempo en in jouw gekozen tijd mee aan de slag kunt gaan. Deze online training is momenteel in ontwikkeling. Inschrijven kun je vast hier. Je ontvangt een email wanneer de training beschikbaar is.

 

 

>> 1 op 1 samenwerken Luxe: een complete huisstijl, Jouw Personal Branding voor 1.575 euro excl. btw.

We ontdekken en ontwikkelen samen jouw eigen, unieke persoonlijke huisstijl en vertalen deze naar alle grafische uitingen die je voor je bedrijf nodig hebt. Denk aan je logo, visitekaartje, flyer, folder, identiteit social media, omslagfoto Facebook, de vormgeving voor je weggever, bijvoorbeeld een e-book, vormgeving voor je nieuwsbrief, automatische

e-mailmarketing, factuur en advertenties. Pas deze huisstijl zelf toe op je website.

 

 

>> 1 op 1 samenwerken VIP: euro excl. btw. een complete huisstijl inclusief nieuwe website voor 3.175 euro

We ontdekken en ontwikkelen samen jouw eigen, unieke persoonlijke huisstijl en vertalen deze naar alle grafische uitingen die je voor je bedrijf nodig hebt. Denk aan je logo, visitekaartje, flyer, folder, identiteit social media, omslagfoto Facebook, de vormgeving voor je weggever, bijvoorbeeld een e-book, vormgeving voor je nieuwsbrief, automatische

e-mailmarketing, factuur en advertenties.

 

Inclusief een website in jouw eigen, unieke stijl. Speciaal voor jou op maat gemaakt.

Ik maak voor jou een uniek ontwerp die precies bij je past. Met alle ruimte voor je wensen en ideeën. De website bevat ook een kleurenpalet, achtergronden en sfeerbeelden in jouw huisstijl. Uiteraard maak ik ook een versie van de website voor gebruik op de mobiele telefoon. Het aanpassen van de website blijft altijd mogelijk zodat de website met je bedrijf mee blijft groeien. Kies voor het totaalplaatje! Bekijk hier eerdere projecten.

 

Een van bovenstaande samenwerkingen is iets voor jou als:

 

>> je als ondernemer een creatieve, eigen stijl hebt en deze wil laten zien in de vormgeving van je bedrijf.

>> je iets anders dan anders wil en niet met de stroom mee wil varen.

>> je in de vormgeving van jouw bedrijf je wilt kunnen onderscheiden van alle anderen.

>> je ideeën hebt voor een logo of website, maar niet de tijd of mogelijkheden om deze uit te voeren.

>> je het liefst een ontwerp op maat wil waarin je je eigen inbreng kwijt kan.

>> je je ideale klant wil aantrekken door jezelf te presenteren met een vormgeving die precies bij jou past.

Wil jij opvallen tussen alle anderen met een unieke, persoonlijke uitstraling en op deze manier klanten aantrekken die precies bij je passen?

 

Het is redelijk eenvoudig om een standaard website te maken door middel van een template of een gratis online programma waar je uit enkele opties een vormgeving kan kiezen. Alleen ben je dan niet opmerkelijk. Wanneer je wilt opvallen tussen alle bedrijven die in deze tijd uit de grond schieten, moet je laten zien dat jij uniek bent. Dat kan door bijvoorbeeld heel dicht bij jezelf te blijven en te kijken naar je persoonlijke eigenschappen. Daarna naar kleuren en vormen die bij jou passen en iets over jou vertellen.

 

Je bent ondernemer en hebt een eigen, creatieve stijl ontwikkeld. Met deze eigen stijl laat jij zien dat jij (en dus jouw bedrijf) uniek bent.

Het liefste zou je willen dat deze stijl ook terug komt in bijvoorbeeld een logo of huisstijl. Heb je deze stijl nog niet ontwikkeld? Dan doen we dat samen.

Maak zelf alvast een start door het lezen van dit stappenplan of door mee te doen aan mijn gratis videochallenge: ‘Ontwikkel een eigen stijl in 7 opdrachten.’

 

Of schrijf je in voor een telefoongesprek. Dan bel ik je om eens te overleggen over de mogelijkheden die bij jou passen.

 

Studio Sierlebons

Leonie Gladdines

leonie@studiosierlebons.nl

 

 

Gratis vrijblijvend, oriënterend gesprek

We overleggen samen over alle ideeën en mogelijkheden.

 

Gratis moodboard

Om de uitstraling en sfeer van je logo of  website heel duidelijk en beeldend te communiceren maak ik voordat we aan een ontwerp beginnen een moodboard. Dat is een verzameling afbeeldingen van gedachten, sfeer en associaties. Zo check je snel of we op 1 lijn zitten.

 

 

Veilig en betrouwbaar

 

Veel persoonlijk contact en overleg

Ik ga met jou een persoonlijke samenwerking aan. Ik kom bij je thuis om te overleggen,

of we bellen en hebben veel contact via de

e-mail.

 

Eigen inbreng

Er is alle ruimte voor je eigen inbreng, wensen en ideeën. Aanpassingen aan bijvoorbeeld een website blijven altijd mogelijk.

 

Altijd een uniek ontwerp

Een website of logo wordt helemaal op maat gemaakt in jouw eigen, unieke stijl. Ik maak geen gebruik van standaard templates zoals Wordpress. In plaats daarvan maak ik voor jou iets unieks.

 

Brede artistieke vertegenwoordiging

Je kunt hier terecht voor zowel een logo, visitekaartje, flyer en folder als een website.

 

Geen onverwachte kosten

 

Gratis extra service

Je visitekaartje is klaar! Maar wat nu? Bij wie moet je ze laten drukken? Wie heeft de beste prijs/kwaliteit verhouding? Deze zorgen kan ik voor je uit handen nemen. Ik geef je een overzicht van de beste opties en de optie waar jij voor kiest voer ik voor je uit.

Gratis tools, werkwijze en voorwaarden van Studio Sierlebons.