Leonie Gladdines - geeft vorm bij Studio Sierlebons. Grafische vormgeving & webdesign

Val op met een eigen, unieke uitstraling die precies bij je past!

 

Heb je als ondernemer een creatieve, eigen stijl en wil je deze laten zien in de vormgeving van je bedrijf?

Wil jij je onderscheiden in je markt door een unieke, persoonlijke uitstraling en op deze manier klanten aantrekken die precies bij je passen?

Vind je het inspirerend om een creatieve samenwerking aan te gaan en op deze manier tot nieuwe inzichten te komen?

Ben je op zoek naar een ontwerper die open staat voor al je ideeën? Wil je graag een ontwerp op maat waar alle ruimte is voor je wensen?

Heb je veel creatieve ideeën voor bijvoorbeeld een website, logo of boek, maar niet de tijd of de mogelijkheden om deze uit te voeren?

 

 

Begin met het ontwikkelen van jouw unieke stijl!

 

Ontvang het gratis 5 stappenplan 'Uniek door vormgeving' en ontdek een manier om je eigen, creatieve stijl te vertalen naar een precies passende vormgeving voor een logo of website voor je bedrijf.

Val op tussen alle anderen en trek je ideale klant aan!

    

Grafisch ontwerp - bekijk portfolio

Hoe ziet jouw unieke stijl eruit? Deze persoonlijke stijl kunnen we samen vertalen naar een mooi vormgegeven en persoonlijk grafisch ontwerp wat jij als visitekaartje kan gebruiken om jezelf te laten zien.

 

Dit kan behalve een echt visitekaartje ook een design zijn voor een logo, website, uitnodiging, folder, e-book of papieren boek.

 

Bekijk hier een overzicht van alle prijzen

Webdesign - bekijk portfolio

Wil je een professionele website laten maken?

En het liefste een originele website, die jouw persoonlijke verhaal vertelt?

Ik maak een website voor jou op maat. Al je wensen en ideeën verwerken we samen in deze website.

Ik ontwerp én bouw je website. Je kunt dus voor al je vragen bij mij terecht. Aanpassingen aan de website blijven altijd mogelijk zodat de website met je bedrijf mee blijft groeien.

Neem hier contact op met Leonie.

 

Studio Sierlebons

Leonie Gladdines

leonie@studiosierlebons.nl

Een logo of website in jouw eigen, creatieve stijl?

Ontvang het gratis 5 stappenplan 'Uniek door vormgeving' (Gratis e-book) en ontdek een manier om je eigen, creatieve stijl te vertalen naar een precies passende vormgeving voor een logo of website voor je bedrijf. Val op tussen alle anderen en trek je ideale klant aan! Schrijf je in door het formulier hieronder in te vullen.

* dit is handig om in te vullen

 

 

Gratis vrijblijvend, oriënterend gesprek

We overleggen samen over alle ideeën en mogelijkheden.

 

Gratis moodboard

Om de uitstraling en sfeer van je logo of  website heel duidelijk en beeldend te communiceren maak ik voordat we aan een ontwerp beginnen een moodboard. Dat is een verzameling afbeeldingen van gedachten, sfeer en associaties. Zo check je snel of we op 1 lijn zitten.

 

 

Veilig en betrouwbaar

 

Veel persoonlijk contact en overleg

Ik ga met jou een persoonlijke samenwerking aan. Ik kom bij je thuis om te overleggen, of we bellen en hebben veel contact via de e-mail.

 

Eigen inbreng

Er is alle ruimte voor je eigen inbreng, wensen en ideeën. Aanpassingen aan bijvoorbeeld een website blijven altijd mogelijk.

 

Altijd een uniek ontwerp

Een website of logo wordt helemaal op maat gemaakt in jouw eigen, unieke stijl. Ik maak geen gebruik van standaard templates zoals Wordpress. In plaats daarvan maak ik voor jou iets unieks.

 

Brede artistieke vertegenwoordiging

Je kunt hier terecht voor zowel een logo, visitekaartje, flyer en folder als een website. Maar ik kan ook een illustratie voor je maken en je helpen bij het maken van foto’s of films. 10 vliegen in 1 klap!

 

Geen onverwachte kosten

 

Gratis extra service

Je visitekaartje is klaar! Maar wat nu? Bij wie moet je ze laten drukken? Wie heeft de beste prijs/kwaliteit verhouding? Deze zorgen kan ik voor je uit handen nemen. Ik geef je een overzicht van de beste opties en de optie waar jij voor kiest voer ik voor je uit.

Gratis tools, werkwijze en voorwaarden van Studio Sierlebons.