Ik vind het geweldig als ik voor jou via webdesign en grafische vormgeving een unieke visuele wereld mag vormgeven. Precies passend bij jouw persoonlijkheid.

 

Het lijkt mij zo mooi als jouw klanten speciaal voor jou kiezen omdat ze zien aan de hand van je logo en website wat voor je persoon je bent en daarom graag met je willen werken.

 

Ik leer je kennen door met je in gesprek te gaan en vragen te stellen. Door het maken van een moodboard (afbeeldingen van associaties, sfeer en beelden) en daarmee heel beeldend te communiceren. Ik vertaal de eigenschappen die jou uniek maken naar een (grafische) vormgeving of webdesign.

 

Ik (13 in 2001) keek in de bioscoop naar de animatiefilm ‘Shrek’. Het was een nieuw soort sprookje en ik bedacht me dat er iemand was geweest die deze wereld had mogen bedenken.

 

Het besef dat deze fictieve wereld met al zijn personages, locaties en elementen was vormgegeven door iemand, drong tot me door en ik vond het prachtig!

 

In 2009 begon ik de opleiding Visuele Communicatie aan de Kunstacademie in Tilburg. Ik hield van bijna alle creatieve vakken: typografie, tekenen, fotografie en grafische vormgeving. Alleen objecten bouwen in 3D vond ik moeilijk en niet leuk. Ik was er ook absoluut niet goed in.

 

Ik studeerde af met het maken van een animatiefilm. Een sprookje over de reus Magneet. Ik mocht nu zelf alle personages, locaties, rekwisieten en kleding bedenken en ontwerpen! De animatiefilm is daarna ook in boekvorm verschenen.

 

Daarna begon ik aan mijn avontuur aan de Nederlandse  Film en Televisieacademie. Ik mocht bijvoorbeeld de oorlogsfilm ‘Sacred Defense’ vormgeven. Het verhaal over de oorlog tussen Irak en Iran in de jaren ‘80 werd gewoon gedraaid in hartje Amsterdam. Aan mij de uitdaging om het scenario te vertalen naar een visueel geloofwaardige wereld. Deze film won een CILECT Award (2014) en was finalist voor de Studenten Oscar in de categorie Buitenlandse Studentenfilm (2014).

 

Ik ging werken bij locatiebureau ‘Het Vindingrijk’. Hier mocht ik passende locaties zoeken bij scenario's voor films en tv-series. Ik was locatiescout voor oa: Divorce, Moordvrouw (RTL4), Komt een man bij de dokter, Danni Lowinksi (SBS 6) en Levenslied (NPO). Ook mocht ik de vormgeving verzorgen voor de korte films ‘In The Pit’ (Kort! 2014) en kinderfilm ‘One Happy Day’ (Talpa Fictie, 2015).

 

Toch lag mijn hart in Brabant en ik verhuisde terug naar Oosterhout. Daar ontstond het idee voor Studio Sierlebons en ik begon mijn eigen bedrijf: een ontwerpbureau. Ik illustreerde twee kinderboeken. (Zie ook www.damedolliedoetdriedingen.nl) Mocht vanuit Brabant nog steeds locaties scouten voor films en tv-series en leerde webdesign.

Ik heb tijdens het maken van een grafische identiteit (logo of webdesign) voor mijn opdrachtgevers ontdekt dat ik een wereld neer kan zetten die precies past bij zijn of haar persoonlijkheid. Mijn werk als production designer (het ontwerpen van de vormgeving voor een film) en locatiescout heeft veel overeenkomsten met de manier waarop ik websites vorm geef. Ik ontwerp in beide disciplines werelden voor personen. Bij websites alleen niet voor fictieve filmpersonages maar voor personen in de ‘echte’ wereld.

 

Het is redelijk eenvoudig om een standaard website te maken door middel van een template waar je uit enkele opties een vormgeving kunt kiezen. Alleen ben je dan niet opmerkelijk. Als je wilt opvallen tussen alle bedrijven die nu uit de grond schieten dan moet je laten zien dat jij uniek bent. Door bijvoorbeeld heel dicht bij jezelf te blijven en te kijken naar je eigenschappen. Naar kleuren en vormen die bij jou passen en iets over jou vertellen. Op deze manier kom ik in mijn webdesign tot unieke werelden die precies laten zien welke creatieve, eigen stijl jij bezit.

 

Door mijn gevarieerde achtergrond kan ik vele vormen van vormgeving aanbieden. Ik ben niet alleen grafisch vormgever maar ook illustrator, production designer, locatiescout en webdesigner. Het belangrijkste is altijd goed kijken en luisteren, gevoel voor vorm, kleur en compositie. Het vertalen van de persoonlijkheid of visie van de klant naar een ontwerp. Dit kan op allerlei manieren vorm krijgen: een logo, website, illustratie, decor of locatie voor een film. Dezelfde aspecten van vormgeving komen altijd in elk product weer terug.

 

Op dit moment ligt mijn focus op grafische vormgeving en webdesign. Ik geloof dat iedereen een eigen, creatieve stijl heeft.

Wanneer je deze stijl toevoegt aan de branding van je bedrijf kun je je makkelijk onderscheiden van anderen. Ik vertaal jouw authentieke stijl naar een logo of website die precies bij je past zodat deze unieke wereld zichtbaar wordt voor anderen en jij je ideale klant aantrekt.

 

Leonie Gladdines

grafische vormgeving & webdesign

"Ik help ondernemers met een creatieve, eigen stijl bij de grafische identiteit voor hun bedrijf. Zodat ze opvallen met een unieke uitstraling (grafisch ontwerp of webdesign) die precies bij ze past. En daarmee zelf hun ideale klant aantrekken."

- Leonie Gladdines

© Studio Sierlebons, Ontwerpbureau van Leonie Gladdines   • leonie@studiosierlebons.nl  •  0612591469 • Oosterhout, Noord-Brabant

 

 

Gratis vrijblijvend, oriënterend gesprek

We overleggen samen over alle ideeën en mogelijkheden.

 

Gratis moodboard

Om de uitstraling en sfeer van je logo of  website heel duidelijk en beeldend te communiceren maak ik voordat we aan een ontwerp beginnen een moodboard. Dat is een verzameling afbeeldingen van gedachten, sfeer en associaties. Zo check je snel of we op 1 lijn zitten.

 

Altijd bereikbaar

 

Veilig en betrouwbaar

 

Veel persoonlijk contact en overleg

Ik ga met jou een persoonlijke samenwerking aan.

Ik kom bij je thuis om te overleggen, of we bellen en hebben veel contact via de e-mail.

 

 

Eigen inbreng

Er is alle ruimte voor je eigen inbreng, wensen en ideeën.

Aanpassingen aan bijvoorbeeld een website blijven altijd mogelijk.

 

Altijd een uniek ontwerp

Een website of logo wordt helemaal op maat gemaakt in jouw eigen, unieke stijl. Ik maak geen gebruik van standaard templates zoals Wordpress. In plaats daarvan maak ik voor jou iets unieks.

 

Brede artistieke vertegenwoordiging

Je kunt hier terecht voor zowel een logo, visitekaartje, flyer en folder als een website.

 

Geen onverwachte kosten

 

Gratis extra service

Je visitekaartje is klaar! Maar wat nu? Bij wie moet je ze laten drukken? Wie heeft de beste prijs/kwaliteit verhouding? Deze zorgen kan ik voor je uit handen nemen. Ik geef je een overzicht van de beste opties en de optie waar jij voor kiest voer ik voor je uit.

 

 

 

Gratis tools, werkwijze en voorwaarden van Studio Sierlebons.