Ben jij een ondernemer in de creatieve sector? En wil je dat de waarde van jouw product, dienst of merk gezien wordt? Deze waarde kunnen we samen vertalen naar een mooi vormgegeven en persoonlijk product wat jij als visitekaartje kan gebruiken om jezelf te laten zien. Dit kan behalve een echt visitekaartje ook een logo, website, uitnodiging, folder, e-book of papieren boek zijn.

Kies voor een vormgeving die precies bij je past, die jouw persoonlijke verhaal vertelt en daardoor opvalt bij je klanten of publiek.

 

Een custom design voor elk idee!

Stel je voor dat jouw idee vormgegeven wordt tijdens een creatieve samenwerking waarbij er alle ruimte is voor jouw eigen wensen en ideeën. Bij Sierlebons kan dat! Na een kennismakingsgesprek (of e-mail contact), waarbij ik je vragen stel om je beter te leren kennen, krijg je gratis een digitaal moodboard. Dit is een verzameling afbeeldingen van associaties, sfeer en beelden waarmee we heel duidelijk kunnen communiceren over wat wel of niet bij je product past. Veel woorden betekenen voor iedereen iets anders. 'Stoer' bijvoorbeeld, betekent voor de een 'suf' en voor de ander juist 'heftig' en 'chique' kan voor de een 'stijlvol' betekenen maar voor de ander juist 'saai'. Door uitwisseling van ideeën starten we een beeldende communicatie waarbij je meteen kan reageren, en maken we samen een ontwerp wat precies past bij jouw idee.

Je product vertelt dan precies waar jij voor staat waardoor je klanten jouw verhaal ontdekken en voor jou kiezen. Je visitekaartje, website, huisstijl of ander product heeft een originele uitstraling gekregen waardoor je opvalt tussen je concurrenten en meer succes boekt!

Ontwerpstudio Sierlebons

"Studio Sierlebons maakt de waarde van het product of merk, van ondernemers in de creatieve sector zichtbaar, door het een unieke en persoonlijke vormgeving mee te geven. Bijvoorbeeld in de vorm van een logo, website, illustratie of vormgeving voor een film. Studio Sierlebons heeft een creatieve mix van vormgeving in huis zodat elk idee te vertalen is naar een visuele wereld op papier of beeldscherm."

- Leonie Gladdines

Er zijn verschillende manieren van vormgeving mogelijk

Sierlebons heeft een creatieve mix van vormgeving in huis zodat elk idee te vertalen is naar een visuele wereld op papier of beeldscherm. Ook jouw idee voor bijvoorbeeld een logo, website, illustratie of film!

 

Door mijn gevarieerde achtergrond kan ik vele vormen van vormgeving aanbieden. Ik ben niet alleen grafisch vormgever maar ook illustrator, production designer, locatiescout en webdesigner. Het belangrijkste is altijd goed kijken en luisteren, gevoel voor vorm, kleur en compositie. Het vertalen van de persoonlijkheid of visie van de klant naar een ontwerp. Dit kan op allerlei manieren vorm krijgen: een logo, website, illustratie, decor of locatie voor een film. Dezelfde aspecten van vormgeving komen altijd in elk product weer terug.

 

Vraag gratis een moodboard aan en start met onze creatieve samenwerking! Bekijk via deze link voorbeelden van eerdere projecten.

Of stuur mij een bericht via onderstaand formulier.

 

Leonie Gladdines

Schrijf hieronder een bericht

Vraag bijvoorbeeld gratis een offerte of een ontwerpadvies aan!

 

Ojee, er gaat bij Sierlebons iets mis.

Probeer nog eens?

Bedankt voor je bericht!

Lees hier de privacyverklaring.

"Het is mijn missie om beeldend kunstenaars en ondernemers in de creatieve sector zo goed mogelijk te helpen bij de (grafische) vormgeving van hun project zodat kunst en creativiteit gezien wordt en het de aandacht krijgt die het verdient." - Leonie Gladdines

© Studio Sierlebons, Ontwerpbureau van Leonie Gladdines   • leonie@studiosierlebons.nl  •  0612591469 • Oosterhout, Noord-Brabant

Studio Sierlebons
Keizersdam 81 4908 BEOosterhout
Tel: 0612591469