Vrouwen scoren en voor nakomelingen zorgen is van levensbelang.

In ieder geval voor mannetjes in het dierenrijk. Anders sterft het ras uit.

Dus ze moeten zorgen dat ze opvallen. En de aandacht van de vrouwtjes trekken. Kijk bijvoorbeeld eens naar fazanten. Wat zijn ze toch mooi, en ze zijn er in alle soorten en maten.

 

Wat mij fascineert zijn de verschillende structuren, kleuren en patronen van de veren van deze dieren. Ze zijn allemaal net iets anders in hun eigen, unieke stijl. Op deze manier kunnen zij zich onderscheiden van anderen. Het mannetje met de meest glanzende veren ‘zal ook wel de gezondste zijn’ (zo denkt het vrouwtje), en dus zal dit mannetje niet lang alleen blijven.

 

 

Mooie mannen

De mannetjes weten dus wel hoe ze zich mooi kunnen maken. De vrouwtjes hoeven alleen maar de leukste, mooiste en beste man uit te kiezen. Zij dragen bruintinten, schutkleuren, zodat ze  tijdens het broeden niet opvallen en het gevaar lekker op afstand blijft.

Maar ik vind het wel een beetje onzin, dat de vrouwtjes de rest van het jaar geen ander jasje aantrekken. Terwijl manlief daar staat te pronken in groen, goud of blauwpatronen.

Ik zou ook mee willen doen en kiezen voor rode veren met stippen, of voor blauwe met een glans van parelmoer. En ze bij thuiskomst pas netjes aan de kapstok hangen.

Laten we allemaal mannetjes zijn!

Geschreven door Leonie

Glanzende veren

Wanneer een mannetje dus goed kan pronken met mooie veren trekt hij de juiste partner aan. En zo werkt het in de vormgeving van je bedrijf ook. Laten we allemaal mannetjes zijn! En dat hoeft trouwens helemaal niet opzichtig. En al helemaal niet schreeuwerig. Als jij weet welke kleuren en vormen er bij jouw persoonlijkheid en bedrijf horen,  dan kan je deze toepassen tijdens het maken van een logo of website.

 

Op deze manier trek je klanten aan die zich thuis voelen bij jouw uitstraling. Voor hen heb jij de meest glanzende veren. Het zijn mensen die bij jou passen. En daarom kiezen ze niet voor je collega maar voor jou. Dat voelt zelfs heel natuurlijk. Stel, je bent op zoek naar een nieuwe kapper en je ziet twee websites: een in verschillende bruintinten en een met heldere, frisse kleuren, (misschien wel met aparte structuren of bijzondere patronen) naar welke kapper zou jij dan gaan?

Gratis tools, speciaal voor jou!

Wil je meer weten over hoe je jouw unieke, creatieve stijl kan vertalen naar een heel eigen vormgeving voor een logo of website voor je bedrijf? Ik heb twee gratis tools voor je ontwikkeld.

 

1.

Het 5 stappenplan ‘Uniek door vormgeving’ (Gratis e-book).

Ontdek een manier om je eigen, creatieve stijl te vertalen naar een precies passende vormgeving voor een logo of website voor je bedrijf. Val op tussen alle anderen en trek je ideale klant aan.

 

2.

De gratis videochallenge: ‘Ontwikkel een eigen stijl in 7 opdrachten’.

In deze challenge krijg je 7 dagen achter elkaar een e-mail met daarin een video en een opdracht. Na de challenge heb je handvatten gekregen om met deze heel eigen, unieke stijl aan de slag te gaan. Het zijn jouw ingrediënten voor een logo of website.

 

Wil je liever even praten in een persoonlijk gesprek? Neem dan gerust contact met mij op. Mail naar leonie@studiosierlebons.nl of bel mij

op 06 12591469.

"Ze zijn allemaal net iets anders in hun eigen, unieke stijl. Op deze manier kunnen zij zich onderscheiden van anderen."

Artwork Leonie Gladdines, Studio Sierlebons, epositie EZC, Oosterhout
Artwork Leonie Gladdines, Studio Sierlebons, epositie EZC, Oosterhout
Artwork Leonie Gladdines, Studio Sierlebons, epositie EZC, Oosterhout

Inspiratiebron

Ik gebruikte fazanten als inspiratiebron voor een aantal mixedmedia artworks. Op dit moment hangen 8 exemplaren te stralen in een expositie en zijn ze een half jaar lang te bekijken in het EZC in Oosterhout, Noord-Brabant. Het EZC is een zorginstelling. In het gebouw zitten onder andere huisartsen, psychologen, fysiotherapeuten en een apotheek.

Fazant, mixedmedia artwork, Leonie Gladdines, Studio Sierlebons

Fazant, mixedmedia artwork, Leonie Gladdines, Studio Sierlebons

Mixedmedia artwork, Expositie in EZC Oosterhout, Leonie Gladdines, Studio Sierlebons

"Ik help ondernemers met een creatieve, eigen stijl bij de personal branding van hun bedrijf. Zodat ze opvallen met een unieke uitstraling (grafisch ontwerp en webdesign) die precies bij ze past. En daarmee zelf hun ideale klant aantrekken."

- Leonie Gladdines

© Studio Sierlebons, Ontwerpbureau van Leonie Gladdines   • leonie@studiosierlebons.nl  •  0612591469 • Oosterhout, Noord-Brabant

 

 

Gratis vrijblijvend, oriënterend gesprek

We overleggen samen over alle ideeën en mogelijkheden.

 

Gratis moodboard

Om de uitstraling en sfeer van je logo of  website heel duidelijk en beeldend te communiceren maak ik voordat we aan een ontwerp beginnen een moodboard. Dat is een verzameling afbeeldingen van gedachten, sfeer en associaties. Zo check je snel of we op 1 lijn zitten.

 

Altijd bereikbaar

 

Veilig en betrouwbaar

 

Veel persoonlijk contact en overleg

Ik ga met jou een persoonlijke samenwerking aan.

Ik kom bij je thuis om te overleggen, of we bellen en hebben veel contact via de e-mail.

 

 

Eigen inbreng

Er is alle ruimte voor je eigen inbreng, wensen en ideeën.

Aanpassingen aan bijvoorbeeld een website blijven altijd mogelijk.

 

Altijd een uniek ontwerp

Een website of logo wordt helemaal op maat gemaakt in jouw eigen, unieke stijl. Ik maak geen gebruik van standaard templates zoals Wordpress. In plaats daarvan maak ik voor jou iets unieks.

 

Brede artistieke vertegenwoordiging

Je kunt hier terecht voor zowel een logo, visitekaartje, flyer en folder als een website.

 

Geen onverwachte kosten

 

Gratis extra service

Je visitekaartje is klaar! Maar wat nu? Bij wie moet je ze laten drukken? Wie heeft de beste prijs/kwaliteit verhouding? Deze zorgen kan ik voor je uit handen nemen. Ik geef je een overzicht van de beste opties en de optie waar jij voor kiest voer ik voor je uit.

 

 

 

Gratis tools, werkwijze en voorwaarden van Studio Sierlebons.