Prentenboek 'Dame Dollie doet drie dingen'

'Dame Dollie doet drie dingen' is een prentenboek voor kinderen vanaf ongeveer vijf jaar. Het heeft een eigenzinnig en humoristische stijl in tekst en illustraties. Dame Dollie  gaat over slapen en dromen; wat gebeurt echt en wat niet?

 

Dame Dollie ziet een vreselijk monster op tv. Midden in de nacht gaat ze slaapwandelen ... Op haar wandeling komt ze het monster weer tegen! Gelukkig weet ze snel iets te bedenken om het monster te slim af te zijn. Dan rent Dame Dollie terug naar huis, naar Manlief, en kruipt ze weer bij hem in bed.

 

Auteur: Tim Gladdines

Illustraties: Leonie Gladdines

Bestelformulier 'Dame Dollie doet drie dingen'.

 

De prijs van het boek is 12,50 euro en 3,95 euro verzendkosten. Als je het formulier invult, krijg je van mij een e-mail om te betalen. Daarna stuur ik het boek z.s.m. naar je op!

 

Klik hier voor het inkijkexemplaar.

Vereist

Vereist

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Bedankt voor je bestelling!

Je krijgt zo snel mogelijk bericht.

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Lees hier de privacyverklaring.

"Het tweede project van Tim Gladdines en Leonie Gladdines is een schitterend prentenboek voor kinderen vanaf 5 jaar. Om in de geest van het boek te blijven, kun je er drie dingen mee doen: kijken, lezen en beleven, met zo af en toe de ogen dicht. Omdat het soms echt spannend wordt!"

lees hier verder

- Gina Vodegel, journalist

"Wat een bijzonder boek weer, van deze twee Gladdines-en! Ik ben ervan overtuigd dat het bij veel (voor)lezers in de smaak zal vallen, o.a. vanwege het originele taalgebruik en de kleurrijke illustraties, een mix van tekeningen en stukjes foto, waarin veel valt te ontdekken. Ik ga dit boek in mijn werk als logopediste op een school voor Speciaal Onderwijs vaak uit de kast pakken om voor te lezen of om samen met de kinderen te lezen. Ik kan er zelfs spraak- en taaloefeningen aan vast knopen, of rollenspel mee oefenen. " lees hier verder.

- Melanie Pelzer, logopediste

"Ik help ondernemers met een creatieve, eigen stijl bij de grafische identiteit voor hun bedrijf. Zodat ze opvallen met een unieke uitstraling (grafisch ontwerp of webdesign) die precies bij ze past. En daarmee zelf hun ideale klant aantrekken."

- Leonie Gladdines

© Studio Sierlebons, Ontwerpbureau van Leonie Gladdines   • leonie@studiosierlebons.nl  •  0612591469 • Oosterhout, Noord-Brabant

Ontvang het gratis 5 stappenplan 'Uniek door vormgeving' en ontdek een manier om je eigen, creatieve stijl te vertalen naar een precies passende vormgeving voor een logo of website voor je bedrijf. Val op tussen alle anderen en trek je ideale klant aan!

* dit is handig om in te vullen