Wil je een professionele website laten maken?

En het liefste een originele website, die jouw persoonlijke verhaal vertelt? Ik maak  geen gebruik van standaard templates, maar maak een custom en responsive webdesign, speciaal voor jou. Helemaal op maat.

Dat betekent dat alle ideeën die je hebt mogelijk zijn!

Ik ontwerp én bouw je website. Je kunt dus voor al je vragen bij mij terecht! Aanpassingen aan de website blijven altijd mogelijk zodat de website met je bedrijf mee blijft  groeien.

 

Portfolio webdesign

Website AET

 

Voor Advanced Extracorporeal Therapies maakte ik een strakke website, met een animatie als intro en een animatie van hun logo als watermerk op de achtergrond. Een strakke vormgeving. Less is more. Maar wel met beweging en een originele, afgeronde rechterhoek aan de onderkant.

 

Bekijk hier meer afbeeldingen van het project.

Bezoek de website: www.aet.care

Website Han Polman

 

Voor Han Polman, coach voor persoonlijke ontwikkeling, maakte ik een website. De volgende elementen wilde hij graag terug zien: rust, zijn lievelingsbloemen, planten, foto's van de bosrijke omgeving waar hij wandelend coachingsessies geeft en foto's van de praktijk aan huis.

 

Bekijk hier meer afbeeldingen van het project.

Bezoek de website: www.hanpolmancoaching.nl

Website Vertalerij

 

Ine Willems is (boek)vertaler en vertel-en verhaalkundige. Ze heeft 3 bedrijven: Narretief, de Vertalerij en Het Literair Vertaalatelier.

Ik mocht voor deze drie bedrijven logo's en een eigen stijl per bedrijf ontwerpen. Wel moesten ze één geheel vormen.

 

Bekijk hier meer afbeeldingen van het project.

Bezoek de website: www.vertalerij.nl

Website Hart voor je voeten

 

Caroline (voetreflextherapeute) wilde graag voor de opening van haar tweede praktijk een nieuwe website. Ze geeft speciale massages aan mensen met gewrichtspijnen en hoofdpijn maar helpt ook mensen die last hebben van een depressie of burn out.

Nu heeft ze een website precies passend bij haar persoonlijkheid, waar haar doelgroep een positief gevoel bij krijgt en waardoor Caroline nog meer mensen kan helpen.

 

Bekijk hier meer afbeeldingen van het project.

Bezoek de website: www.carolinehartvoorjevoeten.nl

 

Website Dame Dollie doet drie dingen

 

'Dame Dollie doet drie dingen' is een prentenboek.

Het boek is gefinancierd via crowdfunding. Het hele verhaal rondom het boek is nu op de website terug te vinden. Lezers kunnen een reactie geven en je kan het boek via deze website bestellen.

 

Bekijk hier meer afbeeldingen van het project.

Bezoek de website: www.damedolliedoetdriedingen.nl

Website Bonewald Luthiers

 

Het product staat centraal, maar toch springen de visie en stijlvolle persoonlijkheid van deze muzikale ondernemers eruit. Een klassieke vormgeving met de nadruk op het ambacht. Een plek voor een uitgebreid portfolio en veel sfeerfoto's.

 

Bekijk hier meer afbeeldingen van het project.

Bezoek de website: www.bonewaldluthiers.com

Website Amanda Sauerkraut

 

Een website met bloemetjesbehang, collages vol glitters, pailletten en patronen. Een plek waar  Amanda haar publiek kan verwelkomen met haar eigen stem.

Je kan video's bekijken en er is een Q&A-pagina waarop haar fans vragen kunnen stellen. Door de eigen inbreng van Amanda Sauerkraut is het een hele eigen, persoonlijke website geworden.

 

Bekijk hier meer afbeeldingen van het project.

Bezoek de website: www.amandasauerkraut.nl

 

"Ik help ondernemers met een creatieve, eigen stijl bij de grafische identiteit voor hun bedrijf. Zodat ze opvallen met een unieke uitstraling (grafisch ontwerp of webdesign) die precies bij ze past. En daarmee zelf hun ideale klant aantrekken."

- Leonie Gladdines

© Studio Sierlebons, Ontwerpbureau van Leonie Gladdines   • leonie@studiosierlebons.nl  •  0612591469 • Oosterhout, Noord-Brabant

Ontvang het gratis 5 stappenplan 'Uniek door vormgeving' en ontdek een manier om je eigen, creatieve stijl te vertalen naar een precies passende vormgeving voor een logo of website voor je bedrijf. Val op tussen alle anderen en trek je ideale klant aan!

* dit is handig om in te vullen